Tue 21 November 2017    
 
  PDF-documentatie
Contact
 
   
   

SSBonline.EU
Sluitsystemenbeheer

 

 

Ontelbaar veel sleutels...
SSB is een applicatie waarmee op projectniveau sleutels en cilinders worden beheerd. Het programma bestaat uit twee delen: raadplegen en muteren.
In "raadplegen" kunnen razendsnel alle gewenste gegevens met enkele muisklikken worden opgevraagd. SSB gaat uit van projecten en/of locaties. Daaronder worden sleutels en cilinders getoond. De onderlinge relaties (op welke cilinder past welke sleutel en andersom) zijn direct zichtbaar.
In "muteren" wordt de gebruiker geleid door de invoer van gegevens. Zo stelt het programma voor welke locaties kunnen worden gekoppeld aan sleutels en cilinders.

SSB bevat een database welke draait op SQL en is daardoor instaat miljoenen sleutels en cilinders snel en eenvoudig vast te leggen en te presenteren.

Content afhankelijke menu's...
De menupresentatie om met SSB te kunnen werken is content afhankelijk. SSB laat dus alleen de keuzemogelijkheden zien die ook werkelijk gebruikt kunnen worden waardoor uitsluitend eenvoudige en snelle keuzes gemaakt kunnen worden. SSB kent daarnaast een krachtige zoekfunctie welke ook content afhankelijk is. Zodra gekozen wordt voor projecten of locaties kan zeer snel worden gezocht binnen de gepresenteerde gegevens. Op volledige of delen van zoektermen. Iedere kolom kent bovendien een sorteermogelijkheid welke middels één muisklik kan worden geactiveerd, zowel oplopend als aflopend.

Overzicht...
SSB koppelt tijdens de invoer projecten aan sleutels en cilinders waardoor op eenvoudige wijze kan worden bijgehouden welke sleutels en cilinders zijn uitgegeven en welke combinaties bij elkaar horen. Zoekmogelijkheden werken in diverse richtingen zodat kan worden gezocht op locatie, sleutelen cilindereigenschappen. SSB presenteert direct na de selectie van een project alle bijbehorende gegevens: projectnummer, locatie, contactpersoon, gekoppelde sleutels en cilinders, enz.

SSB wordt geleverd zonder handleiding. En daarvoor is een reden: de menu's zijn zo eenvoudig dat iedereen in enkele ogenblikken de werking doorheeft.

Alarm!
SSB bewaakt desgewenst termijnen voor de uitgifte van sleutels en laat via een alarm weten wanneer een periode voor inlevering afloopt.

Beveiliging...
SSB kent de mogelijkheid om met meerdere gebruikers te werken. Gebruikers krijgen middels een eigen toegangscode de beschikking over alleen raadplegen en/of invoeren en wijzigen van gegevens.

Technische specificaties:
De systeemeisen voor SSB zijn als volgt:

  • besturingssysteem: Linux of Windows server (met directory-afscherming)
  • html-server
  • PHP-ondersteuning
  • SQL-ondersteuning
  • op de client(s) een standaard webbrowser

SSB kan ook in de cloud worden ge-host.

 

© 2000 - 2017